Belastingaangifte

Veel mensen ervaren de jaarlijks terugkerende belastingaangifte als een ingewikkelde en tijdrovende puzzel. Laat ons deze last van u overnemen en bespaar uzelf urenlang gepuzzel en gemiste aftrekposten. Wij kunnen uw aangifte verzorgen tegen het vaste lage tarief van € 75,– incl. per aangifte. 

Bij het indienen van uw aangifte maken wij gebruik van de software van de belastingdienst waarmee wij u in vrijwel alle gevallen direct van de uitkomst van uw aangifte kunnen voorzien. Door onze jarenlange ervaring in financiële advisering en aangifte afhandeling kunt u er zeker van zijn dat uw aangifte juist en tijdig door de belastingdienst wordt ontvangen.

Bel ons voor het maken van een afspraak waarna wij uw aangifte indien gewenst bij u thuis komen opnemen. Na verzending van uw aangifte ontvangt u van ons een afdruk van de gedane aangifte, de uitkomst van uw aangifte en een schriftelijke ontvangst bevestiging van de belastingdienst.

TIP! U bent zelfstandige en maakt gebruik van een belastingadviseur of accountant? Neem contact met ons op, grote kans dat u via een van onze contacten in de zelfstandige accountancy forse bedragen op zakelijke aangiften kunt besparen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn een all-round en onafhankelijk financieel adviesbureau dat ruim 17 jaar opereert vanuit Ede. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Of heeft u een vraag of opmerking over Bakker en Jansen Financieel Adviesbureau? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0318 – 67 25 10 of ga naar contact.

Ga naar contact