Financieringen

Er wordt weinig over gesproken maar de meeste huishoudens hebben een lening. Een persoonlijke lening voor een keuken, doorlopend krediet op betaalrekening of een financiering voor de auto. Ruim 80% van het Nederlandse wagenpark is op deze manier gefinancierd. Wij staan dan ook niet te kijken van een financiering voor welke wens dan ook.

Helaas betalen mensen vaak veel te veel voor hun financiering. Wilt u er zeker van zijn dat u niet te veel betaalt? Laat ons uw bestaande contract toetsen op rente en maandlast. Grote kans dat ook u maandelijks minder kwijt zult zijn aan uw financiering.

Overweegt u om een financiering af te sluiten? Neem ook dan contact met ons op. U weet dan direct waar u aan toe bent voor de meest passende financiering.

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen? Vul hieronder uw gegevens in.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bakker & Jansen is een allround en onafhankelijk financieel adviesbureau. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met uw hypotheek, verzekeringen of pensioen en lijfrentes. U kunt ook bij ons terecht voor echtscheidingsbemiddeling, uw belastingaangifte en financieringen. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons via 0318 – 67 25 10 of ga naar contact.

Ga naar contact