Over ons

Bakker & Jansen is ontstaan in 1997 en sinds 1999 gevestigd aan de Stationsweg in Ede. Inmiddels zijn wij een van de grotere financieel adviesbureaus in de regio.

Jarenlange ervaring maar wel in een modern jasje. Zo kunt u ervoor kiezen om het contact volledig via internet te laten verlopen. Niet alleen via mail maar ook met behulp van webcam gesprekken zodat we u ook berekeningen kunnen laten zien. Heeft u liever persoonlijk contact of advies? Belt u ons dan voor het maken van een afspraak op ons kantoor of bij u thuis, op een moment dat het u schikt.

Of u nu kiest voor persoonlijk contact met een van onze gekwalificeerde medewerkers of voor internet als communicatiemiddel, ons team staat voor u klaar om uw belangen te behartigen tegen de beste prijs.

De filosofie van waaruit wij werken is in al die jaren hetzelfde gebleven: goede producten tegen een concurrerende prijs met een optimale service in dienstverlening zoals u dat als individuele klant wenst.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bakker & Jansen is een allround en onafhankelijk financieel adviesbureau. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met uw hypotheek, verzekeringen of pensioen en lijfrentes. U kunt ook bij ons terecht voor echtscheidingsbemiddeling, uw belastingaangifte en financieringen. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via 0318 – 67 25 10 of ga naar contact.

Ga naar contact