Hypotheken

Een huis kopen is altijd spannend en het regelen van een hypotheek kan complex zijn. Het is dan ook raadzaam om u hierover goed te laten adviseren. Spaarhypotheek, aflossingsvrij of toch annuïteiten? Er zijn een heleboel soorten hypotheken en elke situatie is anders. Welke hypotheek bij u past is afhankelijk van uw inkomen maar ook van uw leeftijd, of het uw 1e hypotheek is, wat uw toekomstbeeld is en hoeveel risico u wilt lopen.

Onze ervaren hypotheekadviseurs helpen u graag met het afsluiten van een hypotheek. Er zijn verschillende situaties waarbij wij u kunnen adviseren:

  • U wilt een (andere) woning kopen
  • U wilt verbouwen
  • U wilt weten of u niet te veel betaalt voor uw huidige hypotheek
  • U wilt weten hoeveel u kunt lenen
  • U bent starter op de woningmarkt
  • U twijfelt aan de offerte die u van uw bank heeft gekregen
  • U wilt een second opinion
  • U bent elders afgewezen voor een hypotheek

Onafhankelijk advies
Wij vinden het belangrijk om u persoonlijk te spreken om een goede situatieschets te maken zodat we u de hypotheek kunnen adviseren die bij u en uw wensen past. Wij zijn een volledig onafhankelijk adviesbureau. Dit betekent dat wij de vrijheid hebben om in ons advies elke mogelijke hypotheekaanbieder mee te nemen. Dit betekent dat u zeker weet dat de hypotheek echt voor uw specifieke situatie geschikt is. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Hypotheek oversluiten
Dat de rente laag is, zal u niet zijn ontgaan. Het is dan ook voordeliger om een hypotheek af te sluiten. Als u al een hypotheek hebt en niet van plan bent om te verhuizen maar wel wil profiteren van de lage rente dan is het in sommige gevallen mogelijk om de hypotheek over te sluiten. Of oversluiten ook voor u aantrekkelijk is, hangt af van onder andere de looptijd van de hypotheek, hypotheekvorm en boeterente. Anders is rentemiddeling nog een mogelijkheid. Wij berekenen graag voor u of oversluiten of rentemiddeling ook voor u voordeliger is.

Hypotheek voor ZZP
Voor zzp-ers gelden weer andere eisen voor een hypotheek. Als zelfstandige heeft u geen vast inkomen. Om te bepalen op welk inkomen de hypotheek wordt gebaseerd, wordt een gemiddeld salaris berekend uit de cijfers van de afgelopen jaren. De meeste hypotheekverstrekkers gebruiken hiervoor de cijfers van de afgelopen 3 jaar maar er zijn er ook die met minder genoegen nemen. Wij bekijken graag wat voor u mogelijk is.

  Stichting Erkend Hypotheek AdviseurNVHP

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bakker & Jansen is een allround en onafhankelijk financieel adviesbureau. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met uw hypotheek, verzekeringen of pensioen en lijfrentes. U kunt ook bij ons terecht voor echtscheidingsbemiddeling, uw belastingaangifte en financieringen. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons via 0318 – 67 25 10 of ga naar contact.

Ga naar contact