Hypotheek voor ZZP

Jaarcijfers voor hypotheek
Voor zzp-ers gelden weer andere eisen voor een hypotheek. Als zelfstandige heeft u geen vast inkomen. Om te bepalen op welk inkomen de hypotheek wordt gebaseerd, wordt een gemiddeld salaris berekend uit de cijfers van de afgelopen jaren. De meeste hypotheekverstrekkers gebruiken hiervoor de cijfers van de afgelopen 3 jaar maar er zijn er ook die met minder genoegen nemen.

Inge vertelt: “Ik ben pas 2 jaar zelfstandige en ik dacht dat een hypotheek voor mij nog niet haalbaar was. Dat vond ik erg jammer want de rente is nu zo laag, wie weet hoe dat volgend jaar is? Ik besloot toch contact op te nemen met Bakker en Jansen en wat bleek? Zij vonden voor mij een hypotheekverstrekker die genoegen nam met mijn cijfers van de afgelopen 1,5 jaar en zo kon ik toch een hypotheek krijgen. De adviseur was heel goed op de hoogte van de markt en de verschillende producten en wist daardoor precies de juiste hypotheek voor mij te vinden”.

Onafhankelijk advies
Wij vinden het belangrijk om u persoonlijk te spreken om een goede situatieschets te maken zodat we u de hypotheek kunnen adviseren die bij u en uw wensen past. Wij zijn een volledig onafhankelijk adviesbureau. Dit betekent dat wij de vrijheid hebben om in ons advies elke mogelijke hypotheekaanbieder mee te nemen. Dit betekent dat u zeker weet dat de hypotheek echt voor uw specifieke situatie geschikt is. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Gratis en vrijblijvend
Ook zelfstandige zonder personeel en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Overdag of in de avond, op ons kantoor in Ede of bij u thuis, wanneer het u goed uitkomt.

Wij kunnen u ook adviseren over uw bedrijfsverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekering en pensioen.